Voor wie?

 

Misschien heb je al veel gedaan om innerlijk te groeien. Of om het denken tot rust te laten komen. Bijvoorbeeld via mindfulness, yoga, of zen. Misschien mediteer je, of je neemt deel aan satsangs en inspirerende retraites. Wellicht heb je al veel gedaan rondom het thema ‘non-dualiteit’, maar merk je dat dat voor jou vooral een mentaal gebeuren blijft.
Als gevolg van je ontwikkeling merk je dat het denken niet meer altijd de baas is, en dat je intense momenten van rust of plezier ervaart. Maar toch heb je ook het gevoel dat je niet verder komt. Het is of je blijft steken in ego-gedachten. Opeens is er dan bijvoorbeeld weer die oude angst. Of die schaamte, of dat knagende gevoel van eenzaamheid. Je innerlijke ontwikkeling heeft je niet opgeleverd waar je op had gehoopt: verlossing van de onvrede. Je begint te voelen dat het tijd wordt om te onderzoeken wie je echt bent, en te gaan doen wat je echt wilt. De stap naar een non-duale coach kan jou die rijkdom bieden.

Het kan ook zo zijn dat je niet eerder hebt gehoord van woord ‘non-dualiteit’, maar diep van binnen aanvoelt dat de werkelijkheid wel eens heel anders in elkaar zou kunnen zitten dan je hebt geleerd. Ook als je nog nooit iets hebt gedaan om het denken te kalmeren, maar wel het verlangen voelt om wakker te worden uit de droom (of soms zelfs de nachtmerrie) van een persoon die zich soms behoorlijk onveilig, gespannen, boos of verdrietig voelt, is het zinvol die mogelijkheid samen met een non-duale coach te onderzoeken.