• Home
  • Non-duale Coaching en Therapie Opleiding

Non-duale Coaching en Therapie Opleiding

In oktober start de Non-duale Coaching en Therapie Opleiding van Art of Life, die ik geef. Het is een eenjarige opleiding, waarbij ik tweede trainer ben naast Ger Wildering. Het is een grensverleggende en inspirerende opleiding vanuit het hart.

  • Professionele ontwikkeling tot non-duaal coach of therapeut
  • Zelf de bevrijdende effecten ervaren van non-duaal Gewaarzijn op je zelf- en wereldbeeld
  • Toepassen van de visie en werkvormen in je werk als coach of therapeut
  • Spirituele ontwikkeling door de integratie van je inzichten in je leven

Iedere vraag van een cliënt is eigenlijk een vraag naar het vinden van geluk. Door onze opvoeding en andere situaties in onze jeugd zijn wij ervan overtuigd geraakt dat geluk ergens buiten ons te vinden moet zijn. We zoeken het in een bezit of in prestaties, op de beurs en in relaties. Maar echte voldoening, ontspanning en geluk zijn niet te vinden door ze in de buitenwereld na te jagen. Ze vallen ons ten deel door beperkende zelfbeelden los te laten en het contact te herstellen met wie wij ten diepste zijn. De non-duale benadering van coaching en therapie voert direct terug naar die bron en is daardoor grensverleggend en inspirerend vanuit het hart.

De opleiding omvat acht blokken van steeds twee dagen, en loopt van oktober 2019 tot mei 2020. Uitgebreide informatie vind je op de site van Art of Life: www.artoflife.nu/trainingen/non-duale-coaching-en-therapie-opleiding. Daar kun je je ook opgeven voor een van de introductiedagen.